Köp:

Beställning gäller som köp först när E-N-R-TENT:SE bekräftat beställningen.

Kontrollera alltid! Innan du monterar reservdelar att varan passar som avsett. Vi ansvar inte för följdskador vid montering av felaktiga eller fellevererade varor. Eventuell ersättning för felaktiga eller fellevererade varor är begränsad till varans inköpspris.

E-N-R-TENT.SE har ägande- och återtaganderätt till samtliga varor tills dess att fullständig betalning har erlagts från kund.

 Priser:

I priserna ingår moms. Efter beställning kan priserna endast ändras vid omständigheter som E-N-R-TENT.SE inte råder över som väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller moms satser.

 Leveranser:

Beställningsvaror har en leveranstid på 4-12 veckor beroende på produkt. Vi kontaktar personer som beställt en beställningsvara för information om leveransbesked. Man har då givetvis rätt att avstå alternativt ändra sin beställning.

Frakt med DHL
Beställningar levereras med DHL. Det innebär att godset anländer angiven adress under dagtid och det skall finnas telefon nummer till kontaktperson och personal som kan ta emot och underteckna mottagandet.

Leveransförsening
Om leveransförsening uppstår från E-N-R-TENT.SE så meddelar vi dig detta. Rätten finns att häva köpet vid leveransförseningar. Vi gör allt som vi kan för att få fram din beställning på kortast möjliga tid. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Transportrisk
Den transportrisk som finns vid leverans från oss till er står vi för, det vill säga risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Den transportrisk som finns vid leverans vid eventuell retur till oss står kund för.

Skadat gods
När du tar emot ditt gods måste du besiktiga leveransen. Är emballaget skadat så meddelar du detta direkt till DHL genom den lastbilschaufför som levererar paketet. Det är Mycket viktigt att du gör en anmälan. Du skall få en signerad bekräftelse från chauffören på att ditt gods är skadat.

Fellevererade varor
Vi kontrollerar försändelsen innan den skickas. Skulle produkten ändå vara skadad eller felleverarad när den anländer till er så åtar vi oss att kostnadsfritt och åtgärda felet om felet visar sig vara från E-N-R-TENT.SE

 Betalning:

Priserna visas inklusive moms i svenska kronor. Kostnad för frakt och avgifter för betalning tillkommer. Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer.

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ.

Bank/Kreditkort (VISA & MasterCard)
Fyll i ditt kortnummer och kortets giltighetstid. All information skickas krypterat via SSL så att ingen utomstående ska kunna läsa av dina kortuppgifter. Inga extra avgifter tillkommer vid kortköp.

 Ångerrätt:

Du har ångerrätt enligt distans- och hemförsäljningslagen. Om du vill utnyttja din ångerrätt ska du lämna eller sända ett meddelande till oss om detta inom 7 dagar från den dag då du tagit emot varan. Varan ska lämnas eller sändas tillbaka till oss i oförändrat skick och i samma emballage. Du står själv för returfrakten och vi betalar tillbaka beloppet varans summa fortast möjligt efter att vi tagit emot varan.

 Reklamationsrätt

Vi följer konsumentköplagen. Reklamationsrätten täcker endast ursprungliga fel, det vill säga fel som fanns i varan vid leverans.

Vi ansvar inte för följdskador vid montering av felaktiga eller fellevererade varor. Eventuell ersättning för felaktiga eller fellevererade varor är begränsad till varans inköpspris.

Förvara kvittot väl då det krävs vid en reklamation.